Brangiausios procedūros. Kokios gi jos?

Odontologinės procedūros gali svyruoti nuo paprastų patikrinimų iki sudėtingų operacijų, kurios reikalauja didelių finansinių investicijų. Kai kurios iš jų yra ypač brangios dėl jų sudėtingumo, laiko, reikalingo atlikti procedūrai, bei medžiagų, kurios naudojamos. Čia apžvelgiamos brangiausios odontologinės procedūros, įskaitant ir dantų protezavimą.

1. Dantų implantacija

Dantų implantacija yra viena brangiausių odontologinių procedūrų, nes ji apima chirurginį procesą, kurio metu į žandikaulį įstatomas titano implantas. Ši procedūra leidžia pakeisti prarastus dantis ir suteikia natūralesnį išvaizdą. Implantų kaina gali svyruoti nuo kelių šimtų iki kelių tūkstančių eurų už kiekvieną implantą, priklausomai nuo specialistų patirties ir naudojamų medžiagų.

2. Dantų protezavimas

Dantų protezavimas Vilniuje Domus Dentes klinikoje taip pat yra brangi procedūra, ypač kai kalbama apie aukštos kokybės protezus. Ši procedūra apima dantų atkūrimą naudojant įvairius protezus, tokius kaip keramikiniai ar metaliniai. Dantų protezavimas ne tik atkuria estetiką, bet ir pagerina funkciją. Kainos gali svyruoti nuo kelių šimtų iki tūkstančių eurų, priklausomai nuo protezo tipo ir sudėtingumo.

3. Ortodontinė gydyba

Ortodontinė gydyba, skirta dantų išlyginimui ir žandikaulio koregavimui, gali būti ypač brangi, ypač jei reikia naudoti brangius breketus ar kitus ortodontinius aparatus. Gydymo kursas gali trukti kelerius metus, o visos išlaidos gali siekti tūkstančius eurų. Nors tai yra investicija į ateitį, daugelis žmonių pasirenka ortodontines procedūras dėl jų ilgalaikės naudos.

4. Estetinė odontologija

Estetinė odontologija apima procedūras, tokias kaip dantų balinimas, porceliano laminatės ir dantų tiesinimas. Nors šios procedūros nėra tokios brangios kaip implantacija ar protezavimas, jos vis tiek gali būti nemažai kainuojančios. Pavyzdžiui, dantų laminatės gali kainuoti tūkstančius eurų, priklausomai nuo jų skaičiaus ir naudojamų medžiagų.

5. Endodontinė gydyba

Endodontinė gydyba, dar žinoma kaip šaknies kanalų gydymas, taip pat gali būti brangi, ypač jei reikia atlikti kelis seansus. Ši procedūra yra būtina, kai dantis yra užkrėstas, ir jos tikslas – išsaugoti dantį. Išlaidos gali svyruoti nuo kelių šimtų iki tūkstančių eurų, priklausomai nuo danties būklės ir komplikacijų.

Daugiau: https://www.dentes.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *